Ulike vinduer

Vinduer
 
 • Balkongdør lav brystning

  Hos oss finner du et bredt utvalg av balkongdører.

   
 • Fast karm vindu

  Dette vinduet kan ikke åpnes. Leveres gjerne i kombinasjon med toppsving eller sidesving. Her har du stor frihet med hensyn til utforming; skrå-, buede- og runde vinduer eller ferdige karnappløsninger.

   

   
 • Skyvedør

   Skyv-tett produseres i 1- eller

  2-fløyet og har utvendig skyvbart felt.

   

  • Toppsving vindu

   Patenten på dette vinduet, er det som gjorde H-vinduet kjent som husmorvinduet i 1959. Vinduet kan svinges 180° rundt. Vask - snu rundt - vask, dette kan du gjøre trygt inne i rommet.

    

    

    

    

    

    

    

    

   Sidesving vindu

   Vinduet har samme funksjon som toppsving, men dette åpnes sideveis. Det ser ut som et sidehengslet vindu når det står i åpen stilling, men kan svinges vertikalt helt rundt. Et moderne vindu med klassisk utseende.

    

   Vinduet kan åpnes i toppen for lufting, og er sidehengslet slik at det trygt kan vaskes innenfra. Begge stillinger betjenes med kun én vrider.Innadslående vinduer  kan leveres som kombinasjonsvindu med fast og innadslående i én og samme karm.

   Disse dørene kommer fra norsk H-vindu produsent og benevnes "Tilt & Turn" eller også "Drei og Vipp". Dørene er såkalt 2-veis innadslående, dvs at de kan åpnes (innover) som vanlig sidehengslet dør, eller døra kan vippes innover i toppen til luftestilling. På to-fløyede dører er det "gådøra" som vippes innover. Når dørene står i posisjonen vippet innover i toppen er døra fortsatt lås og kan ikke åpnes fra utsiden.  det er således en forholdsvis trygg måte å lufte på.